Cercador

S'han trobat 146 resultats per quatre gats.

  • La National Gallery de Londres descobreix Els Quatre Gats en una gran exposició
    Veure vídeo
  • La National Gallery de Londres descobreix Els Quatre Gats en una gran exposició - Llengua de signes
    Veure vídeo
  • Un passeig pel Museu Picasso:"Carles Casagemas"
    Veure vídeo

    Un passeig pel Museu Picasso:"Carles Casagemas"

    Barcelona, 1899 - 1900
    Casagemas i Picasso, assidus d'Els Quatre Gats, es coneixen el 1899 i comencen una forta amistat. Viatgen a París i visit
    en l'Exposició Universal. El suïcidi de Casagemas, el febrer del 1901, impacta el jove Picasso, i és un dels factors desencadenants de l'època blava.

  • Una nit a l'UCI
    Veure vídeo
    Quatre gats

    Una nit a l'UCI

    Programa especial de Quatre Gats gravat durant un torn de guàrdia en una UCI Covid de l'Hospital Clínic de Barcelona. Vivim les 12 hores intenses d'un torn de guàrdia de nit, i Ricard Ustrell conversa amb infermeres, metges, auxiliars d'infermeria... i tot el personal que treballa incansablement per tenir cura dels pacients amb coronavirus. En aquest Quatre Gats, gravat íntegrament en una nit, copsem el cansament del personal, la falta de treballadors, les noves mesures preses fruit de l'experiència de la primera onada i també la humanitat que es copsa als passadissos de la UCI. Entrar en profunditat a la realitat de les UCIs, al pic de la segona onada, ens permet veure en primera persona les conseqüències sanitàries d'allò que passa fora de l'hospital.

  • El "Quatre gats" retrata una nit a l'UCI en plena segona onada
    Veure vídeo
    Planta baixa

    El "Quatre gats" retrata una nit a l'UCI en plena segona onada

    El "Quatre gats" d'aquest diumenge s'endinsa a l'UCI de l'Hospital Clínic de Barcelona per conèixer, de primera mà, com treballen els professionals sanitaris en plena segona onada.

  • Jordi Cuixart
    Veure vídeo
    Quatre gats

    Jordi Cuixart

    Aquest nou episodi de "Quatre gats" se centra a conèixer la part més personal dels esdeveniments que han marcat la política catalana des del punt de vista del president d'Òmnium Cultural, en una entrevista en profunditat en què Cuixart i Ustrell abordaran diversos aspectes de l'actualitat política.
    Cuixart, des d'una sala de la presó de Lledoners, reviurà els fets des del 20 de setembre del 2017, a dalt del cotxe de la Guàrdia Civil, fins al confinament actual, en què s'està 23 hores a la cel·la.
    En aquest capítol també hi intervenen les germanes del Jordi, Neus i Esther Cuixart; la seva parella, Txell Bonet; els advocats que van acompanyar-lo al judici, Benet Salellas i Marina Roig; l'autora del llibre "Tres dies a la presó", Gemma Nierga; l'expresident de la Generalitat José Montilla; el director i treballador de l'empresa de Jordi Cuixart, i el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri.
    Un nou episodi de "Quatre gats" que aprofundeix en el pensament i les arrels de Jordi Cuixart, els motius que el van dur a proclamar "ho tornarem a fer" i la seva visió de la Catalunya del futur.
    "Quatre gats" és un format televisiu de 50 minuts, dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge, en què el periodista s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge o en una temàtica social d'interès general. És una producció de TV3 amb la col·laboració de La Manchester.

  • "Quatre gats" entrevista Jordi Cuixart
    Veure vídeo
    Planta baixa

    "Quatre gats" entrevista Jordi Cuixart

    Ara que s'han complert tres anys del seu empresonament, el "Quatre gats" d'aquest diumenge mostra el costat més humà i més personal de Jordi Cuixart. L'activista català no es desdiu del missatge que va donar al final del judici ("ho tornarem a fer") i parla de la necessitat de nous líders.

  • Especial 4 gats
    Veure vídeo
    Quatre gats

    Especial 4 gats

    En una entrevista a distància, la primatòloga Jane Goodall alerta del desequilibri que està portant la humanitat a la destrucció del planeta. En un costat de la balança hi posa la convivència entre l'espècie humana i, en l'altre, la resta de la natura.

    En aquest especial de "Quatre gats" també hi intervé l'antropòloga i enginyera Yayo Herrero, que aposta per un model econòmic més equitatiu i sostenible que reajusti les desigualtats a escala global; la catedràtica de Sanitat Animal Maria Àngels Calvo, que valorarà les diferències ètiques i tecnològiques entre el tractament d'una pandèmia amb animals o amb persones; la presidenta del Consell Escolar d'Euskadi, Nélida Zaitegi, que veu l'educació com l'eina bàsica per formar les persones que construiran un món millor, i la periodista i activista pels drets humans Helena Maleno, que posarà el focus en les escletxes que les polítiques racistes poden trobar en el món postcoronavirus.

    Per acabar, al programa se sentir converses en què reflexionen l'arquitecta Benedetta Tagliabue i la investigadora Mara Dierssen, l'escriptora Llucia Ramis i la cantant i actriu Yolanda Sey.

  • Jane Godall: "Ens hem negat a escoltar els científics que han estudiat aquestes malalties zoonòtiques"
    Veure vídeo
    Quatre gats

    Jane Godall: "Ens hem negat a escoltar els científics que han estudiat aquestes malalties zoonòtiques"

    Ricard Ustrell entrevista la primatòloga Jane Godall en un capítol especial de "Quatre gats".

  • Jane Godall: "El més preocupant és que ja estem davant la sisena gran extinció"
    Veure vídeo
    Quatre gats

    Jane Godall: "El més preocupant és que ja estem davant la sisena gran extinció"

    Ricard Ustrell entrevista la primatòloga Jane Godall en un capítol especial de "Quatre gats".

  • Nélida Zaitegi: "Els nens i nenes no poden educar-se sense contacte"
    Veure vídeo
    Quatre gats

    Nélida Zaitegi: "Els nens i nenes no poden educar-se sense contacte"

    Nélida Zaitegi, presidenta del Consell Escolar d'Euskadi, veu l'educació com l'eina bàsica per formar les persones que construiran un món millor. Conversa amb Ricard Ustrell al programa especial de "Quatre gats".

  • El valor de la cultura amb l'escriptora Llucia Ramis i la cantant i actriu Yolanda Sey
    Veure vídeo
    Quatre gats

    El valor de la cultura amb l'escriptora Llucia Ramis i la cantant i actriu Yolanda Sey

    Al programa especial de "Quatre gats", l'escriptora Llucia Ramis i la cantant Yolanda Sey parlen de cultura i de la necessitat d'atorgar-li la importància que hauria de tenir

  • Solitud
    Veure vídeo
    Quatre gats

    Solitud

    El programa més diferent de la resta de la temporada. Centrat en la solitud en totes les seves vessants: joves, grans, gent amb discapacitat. Des de l'òptica dels que la pateixen, dels que l'intenten acompanyar i també d'experts i polítics. Un capítol on la majoria de personatges són anònims i on, per tancar, l'escriptor Boris Izaguirre ens explica la seva experiència de vida amb la solitud i l'homosexualitat.

    Protagonistes:
    · Boris Izaguirre, escriptor
    · Conxita Domènech, usuària programa d'assistència a discapacitats
    · Carles Ayerbe, jubilat

  • José Luis Rodríguez Zapatero
    Veure vídeo
    Quatre gats

    José Luis Rodríguez Zapatero

    Entrevistem en profunditat l'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero. Amb ell parlarem dels anys de la seva gestió com a president. De la crisi econòmica, de la reforma de l'Estatut, dels avanços en drets socials¿ però també de l'actualitat política catalana, espanyola i internacional.

    Complementen el programa excol·laboradors del seu govern, antics membres del PSC com Montserrat Tura i Joaquim Nadal, l'exvicepresident de la Generalitat Josep-Lluís Carod-Roviera, l'economista Miren Extezarreta i el professor d'universitat de Zapatero, José Manuel Otero.

    Amb entrevistes complementàries a:
    · Joaquim Nadal i Montserrat Tura, expolítics socialistes
    · Josep-Lluís Carod-Rovira, expresident d'ERC
    · Miren Etxezarreta, economista
    · Nieves Goikoetxea i Angélica Rubio, periodistes
    · José Manuel Otero, professor d'universitat de Zapatero

  • Dones polítiques
    Veure vídeo
    Quatre gats

    Dones polítiques

    L'onada feminista entra poc a poc a la política. Cada vegada hi ha més dones amb altes responsabilitats però encara acostumen a ser les números dos, les vicepresidentes.

    En aquest capítol coneixem tres dones que estan o han estat a la primera línia política, cada una amb condicions i moments diferents. A través d'elles aprofundirem en les condicions que es troben les dones per accedir a càrrecs polítics i com desenvolupen la seva tasca allà.

    Ho fem amb Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid; Uxue Barkos, expresidenta de Navarra i Teresa Rodríguez, líder de Podemos a Andalusia.

    També ens traslladem al Parlament Europeu per observar la realitat d'aquesta institució des del punt de vista femení. En parlarem amb Griselda Pastor, corresponsal a Brussel·les.

Anar al contingut